Group 8Created with Sketch.

Dit is wat we doen.

Wij helpen talenten, HR, startups en investeerders impact te maken. Coaching, advies of inspiratie, wij zijn er voor jou!

scroll naar beneden
Group 7Created with Sketch.

Say hi to your talent.

Leren en proberen is de toekomst. Kijken wat bij je past, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je talenten ontdekken, verder ontwikkelen en inzetten. Ontwikkeling via standaard uitgestippelde carrièrepaden is niet langer effectief. De medewerker van de toekomst heeft andere behoeften.

Talentontwikkeling
Group 6Created with Sketch.

Coaching. Maar dan echt.

Kom maar even zitten. Je bent bij (A) je wilt naar (B). Samen bepalen we de stappen die nodig zijn om je doel te behalen. We gaan aan de slag in losse sessies of een kort traject om snel resultaat te boeken. Wij vertellen niet hoe je gelukkig kunt zijn, maar komen er samen met jou achter wat geluk voor jou betekent.

Persoonlijke Coaching
Group 5Created with Sketch.

Samen van start.

De wereld van gepassioneerde ondernemers en aanstaande wereldveroveraars is dynamisch en bruisend, maar heftig. Veel (corporate) start-ups bereiken de gewenste groei niet vanwege het ontbreken van een high performing team dynamiek en goede werkcultuur.

Startup Coaching
target 3Created with Sketch.

Blije werknemers. Dat is pas tof.

Gelukkige medewerkers maken succesvolle organisaties! Hatsjikidee. Onwijs cliché, maar helemaal waar. Wij helpen organisaties in het vormgeven en optimaliseren van de employee experience.

Employee Experience
Group 4Created with Sketch.

Wij vertellen graag.

Verhalen vertellen kunnen we ook. Inspirerende verhalen over geluk op de werkvloer, of wereldse gelukslessen. Maar ook geven we actieve workshops waarin we op zoek gaan naar de definitie van geluk of het ontwikkelen van een succesvolle en gelukkige cultuur. We kletsen graag verder!

Verhalen Vertellen
Group 3Created with Sketch.

Human resources. On demand.

Nog geen behoefte aan een full-time HR manager, maar wel behoefte aan kennis en ervaring? Een flexibele inzet van HR services voor een bepaalde periode of project, waardoor jij je kunt focussen op de rest. Wij helpen start-ups en MKB met onderwerpen als recruitment, ontwikkeling, employer branding en strategie.

HR on demand