Group 5Created with Sketch.

Samen van start.

De wereld van gepassioneerde ondernemers en aanstaande wereldveroveraars is dynamisch en bruisend, maar heftig.

Dit wil ik!
scroll naar beneden

Startup coaching?

Wij bieden op maat gemaakte support; van wekelijkse coaching op team niveau tot individuele begeleiding van het leiderschapsteam. Ook hebben wij cultuurtrajecten waarin gezamenlijk met het team de cultuur wordt ontdekt, vastgelegd en uitgedragen. Zo verzorgen wij workshops als ways of working, communication and feedback en group dynamics. Verder denken wij vaak als strategische partner mee rondom vraagstukken als recruitment, beloning, leiderschaps- en talentontwikkeling en. Daarnaast adviseren wij investeerders over teamsamenstelling, -dynamiek en ontwikkelingspotentieel.

Hoe lang duurt dat dan?

Net zo lang als er behoefte is! Coaching is vaak ongoing, terwijl een cultuurtraject tussen de 4-6 sessies kent. Ook het strategisch advies is op afroepbasis, waarbij een frequente betrokkenheid bij de board-meetings relevant is.

Voor wie?

Start-up founders, investeerders of begeleiders die inzien dat de ontwikkeling van de startup versneld kan worden door aandacht te besteden aan cultuur, teamdynamiek, teamsamenstelling en leiderschap.

Wat anderen zeggen:

"Leren en proberen is de toekomst. Kijken wat bij je past, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je talenten ontdekken."

Klaas van Sinten, General Manager

Group 5Created with Sketch.

Overtuigd?

Ja, dit wil ik!
Ook interessant:

Employee Experience

target 3Created with Sketch.