Hallo!

Wij zijn gek op geluk. En op mensen. Niet zweverig of vaag, maar nuchter en praktisch. Met wat humor.

scroll naar beneden

We vragen je dan ook niet op zoek te gaan naar je innerlijke zelf door dagelijks een half uur op je meditatiekussen te zitten met een stokje wierook. We vertellen organisaties niet dat het allemaal anders moet of dat medewerkers gelukkiger worden van dagelijkse knuffelsessies. Nee. Samen komen we er achter wat geluk betekent, hoe je dit kunt vergroten, en hoe je je impact kunt vergroten. Want dat is waar we het, onder ander volgens Aristoteles en XX, uiteindelijk allemaal voor doen. En ze hebben gelijk vinden wij.

Happy Insights is ontstaan vanuit de persoonlijke missie de wereld een stukje gelukkiger te maken. Hiervoor zijn wij in 2017 een ontdekkingstocht naar geluk gestart. Op de website www.happinessaroundtheglobe.com vind je de meest inspirerende verhalen, ervaringen en reistips terug. In 2018 hebben wij het boek ‘Gelukkigst - lessen in geluk overal te wereld’ geschreven.

Wij brengen mensen in beweging. We coachen, adviseren en begeleiden. Het maakt ons niet uit hoe je het noemt, wij zijn er om jou te helpen.

Alissa van der Voort is gek op mensen, avonturen en nieuwe ideeën, en maakt de wereld graag een beetje mooier. Als coach, organisatiestrateeg, geluksexpert en ondernemer is het haar doel mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Zij heeft een bedrijfskundige achtergrond en is daarnaast gespecialiseerd in positieve psychologie. Alissa ziet altijd kansen en weet overal het beste uit te halen.

Tjerk Klompmaker is een levensgenieter! Zijn passies zijn reizen, champagne, wielrennen en mensen. Hij houdt het graag gevarieerd: hotelmanagement, een MBA en eigen champagnebedrijf zorgen ervoor dat hij nooit stilzit. Na jaren managementconsultant geweest te zijn is hij nu HR business partner bij KPMG. Een geboren optimist die de zon altijd ziet schijnen en geen uitdaging uit de weg gaat.