Start-up coaching | Happy Insights
15920
page-template-default,page,page-id-15920,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Start-up Coaching

Om het juiste idee dat op papier staat succesvol in de praktijk neer te zetten is het team en de executiekracht essentieel. Succes hangt af van de mate van ondernemerschap binnen de start-up, de mogelijkheid van het team om samen te werken tijdens stressvolle situaties en snel te leren. De mate van mental health in de start-up is essentieel voor het behalen van lange termijn resultaten. Wij bieden start-up coaching en begeleiding aan om start-ups en startende ondernemers te helpen zo snel mogelijk doelstellingen te realiseren.

Personal Happiness

De mate van energie, daadkracht, en ondernemerschap van de fouders zijn bepalend voor het succes van het bedrijf. De gezondheid – fysiek en mentaal – is de basis voor deze factoren. Je hebt dagelijks te maken met uitdagingen, teleurstellingen en een constante druk om te presteren, met als grootste gevaar over een half jaar uitgebrand thuis te zitten. En dit dekt een investeerder ook graag af.

High Performing Team

Het verschil tussen succesvol zijn of falen wordt bepaald door de kwaliteit van het team. Onderdeel zijn van een start-up vraagt andere kwaliteiten, inzet en mindset dan een team in traditionele bedrijfsvoering. Wij helpen start-ups een high performing team te formeren en een open en innovatieve werkcultuur te creëren waarin mislukkingen en tegenslagen als leermomenten worden gezien en een gezonde werk-prive balans wordt gehanteerd.

Succesvolle bedrijfsvoering

Wil jij zo snel mogelijk een product-market fit en heb je behoefte aan een strategie om de juiste klant- en marktinzichten op te halen? Wil je snel de markt op? Is de juiste kennis in huis maar mist executiekracht en overzicht? Wij coachen en begeleiden start-ups en startende ondernemers om zo snel mogelijk resultaat te boeken, doelen én dromen te realiseren.