Weten wat je gelukkig maakt | Coaching en begeleiding van young professionals
15217
page-template-default,page,page-id-15217,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Personal Coaching

Als (young) professional is het lastig om te weten wat je gelukkig maakt. Om vast te stellen wat je nou écht wilt. Veel keuzemogelijkheden, veel logische stappen en goedbedoelde adviezen. De druk om ergens goed in te zijn of sociaal gewenste keuzes te maken is soms heel groot. De drukte, haast en hectiek lijkt vaak onontkoombaar. Je ziet iedereen om je heen keihard werken, geleefd worden door de agenda en vaak niet de tijd nemen om te genieten.

Maar zo hoeft het niet te zijn!

Ontdek jouw ideale toekomst en leer te doen wat jij echt wilt

Ontdek wat jij echt belangrijk vindt en wilt bereiken. Leer los te komen van de verwachtingen en durf te doen wat bij je past.

Wordt minder druk, ervaar minder stress en behaal meer resultaat

Kom los van de drukte, stress en time management. Ontdek hoe je controle kunt nemen over je leven en de manier waarop jij je leven inricht.

GELUK

Geluk is wel iets wat iedereen van nature nastreeft: iedereen is een gelukszoeker. En geluk overstijgt simpel genot: wie gelukkig is, heeft het idee dat zijn leven zin heeft. Geluk is een combinatie van hoe gelukkig je bent met je leven (bijvoorbeeld een mooi gezin hebben) en hoe goed je je voelt op dagelijkse basis (bijvoorbeeld genieten van een gezellig etentje met vrienden).

 

Het is makkelijker vast te stellen wat geluk niet is dan wat het wel is.

Geluk is niet: je altijd maar “goed voelen” of positief zijn, heel rijk zijn of je alles kunnen veroorloven wat je maar wilt, een eindbestemming of doel op zich.

De positieve psychologie is een wetenschappelijke stroming die hier al jaren onderzoek naar doet. Het toont aan hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn én dat je geluk kunt trainen!