Coaching- en adviesbureau voor professionals, teams en organisaties
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Happy Insights

KORTE INTRODUCTIE

Happy Insights is een coaching en adviesbureau, opgericht om het beste in iedereen en elke organisatie naar boven te halen. Begonnen als droom om mensen gelukkig(er) te maken, begeleiden wij inmiddels professionals, teams en organisaties in het bereiken van hun ambities.

HOE?

Happy Insights helpt professionals dromen te realiseren. Wij bieden 1-op-1 coaching en begeleiding, helpen jonge ondernemers en start-ups om ideeën te realiseren en uit te groeien tot succesvolle organisaties.

Wij werken samen met Schouten & Nelissen.

Wij geven workshops en lezingen. Ook organiseren we inspiratiebijeenkomsten, ondersteunen we HR afdelingen met employee experience, talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding,

Wij begeleiden teams (agile/start-up), faciliteren innovatietrajecten en (cultuur) veranderprogramma’s bij corporates en startups.