Alissa | Happy Insights
15147
page-template-default,page,page-id-15147,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Alissa

HI, LEUK JE TE ONTMOETEN

Ik ben een ondernemer, uitdager en realisator. Ik ben gek op het stellen van vragen, ontdekken van uitdagingen en creeren van creatieve oplossingen. Nieuwsgierig en betrokken om samen vraagstukken aan te pakken. Ik ben afgelopen jaar de wereld over gereisd op zoek naar lessen over geluk.

Met ervaring vanuit een Big-Four consultancy bedrijf, een MBA en een opleiding tot Applied Positive Psychology Coach heb ik een sterke basis gecreรซerd. Daarnaast bevind ik mij in een sterk netwerk van coaches en experts en ga ik graag diverse samenwerkingen aan.

Afgelopen jaren heb ik vele afgestudeerden, consultants, trainees, managers en mogen helpen. Daarnaast begeleid ik (internationale) ondernemers met het opzetten van hun bedrijf, coach ik (corporate) start-ups en heb ik een tweede start-up opgezet.

PS. wil je meer van mijn achtergrondย weten, bezoek dan even mijn Linkedin pagina. Heb je behoefte aan wat inspiratie, kijk dan hier.